Blogg

Välj kategori
Kategorier

Frysta vindruvor smakar som isglass

En riktig räddare i sommar. Det kan inte bli enklare! Suveränt att ha i frysen till alla varma sommardagar.

Här kommer ett tips som jag snappade upp på Foodpharmacys blogg för några veckor sedan. Det har blivit en riktig familjefavorit!

Nämligen att frysa vindruvor och äta som isglass.

Veckan efter hade Coop kampanj på ekologiska vindruvor så 10 askar åkte in i frysen. Ja, jag vet jag slänger in vindruvorna direkt som dom är i plastförpackningen. Kanske inte den bästa lösningen men det går snabbt och är smidigt. Enligt Foodpharmacy så ska de smaka som piggelin och jag får lov att hålla med! Smaken ligger fasligt när piggelinsmaken fast helt utan alla onyttigheter!

För att de ska vara nyttiga är det superviktigt att druvorna är ekologiska!

Jag har inte testat hur snabbt de fryser men jag skulle gissa att ungefär 6 timmar behövs.

Förvara i frysen och ta fram och ät direkt!

Senaste inläggen

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?