Blogg

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Kategorier

Skala bort stressen och stilla kroppens larmberedskap!

Man brukar få höra, slappna av! Lugna dig! Stressa inte så mycket! Vi vet alla ungefär hur omöjligt det är att med enbart viljekraft så kroppen ur ett stressat läge.

För er som läste mitt förra inlägg om hur många som visar symtom som liknar PTSD både barn och vuxna. Här kommer fortsättningen och tipsen.

Som jag beskrev så liknar dessa stresssymtom i mångt och mycket de symtom som jag ser hos de barn med npf symtom som vi hjälper med naturliga behandlingsmetoder.

På mitt seminarium den 18:e november kommer jag att berätta om alla lager som behöver skalas av och varför men här bjuder jag på några så att du kan komma igång på egen hand.
https://www.bioind.se/seminarium/

För att få bästa effekt behöver man börja i rätt ände och det här är mina rekommendationer.

Lager 1 handlar om att:


Stoppa allt som fortsätter att fylla på stressbägaren. Vi måste hindra bägaren från att rinna över dvs. ge kroppen en rimlig chans att hantera det som belastar den.

Det här är komplext och kräver att man tittar på så många områden av sitt liv men jag ska förklara hur det går till.

Det handlar alltså om att plocka bort allt som inte är bra för kroppen. Allt som på något sätt ökar belastningen istället för att minska den!

?Ni har hört mig tjata om kosten och det gäller såklart även denna gång. Att ta bort födoämnen som inte är bra för kroppen så som gluten, mjölk, socker och tillsatser, tar bort en stor belastning från kroppen och belastning är = stressande för kroppen.

?Ta bort alla gifter som man har i sin närmiljö. Gifter påverkar oss på olika sätt. Vissa saker som metaller försöker kroppen att göra sig av med efter bästa förmåga, men funkar det inte så lagras det i fettet och ligger där och förgiftar oss långsamt. Andra saker som plaster och parfymer är hormonstörande, hormoner utom kontroll stressar kroppen. Även det faktum att mängden gift som kommer in i kroppen, är större än vad kroppen mäktar med att hantera på ett säkert sätt är såklart också stressande för kroppen.

?Elektromagnetisk strålning stressar kroppen mer än de flesta kan ana. Sover du med mobilen på sängbordet med laddaren i?!?!?! Det stora strålningsfält din kropp badar i hela natten ofta uppe vid huvudet förhindrar kroppens möjligheter att sköta avgiftning och reparation. Bort med all elektronik från sovrummet, ge kroppen en strålningningsreducerad fristad åtminstone på natten. Vi är energivarelser, vi upplever oss som fast materia men egentligen är vi till största del vibrerande energi. Tänk att vårt eget energifält ständigt störs av påverkan från yttre energifält.
Tänk de ungdomar som somnar med mobilen i sängen varje kväll… inte konstigt att så många unga mår så dåligt.

Det var alltså lager ett. Minska kroppens stress genom att minska på det som fysiskt belastar kroppen.

Nästa lager är det psykiska och det kan du läsa om här.

Lycka till!

Senaste inläggen

×
×

Kundvagn