Naturligt Podden

Nyhet! Äntligen är vår podd lanserad!

 

Nu kan du lyssna dig till en massa intressant info och kunskap.

Den handlar förstås om samma ämnen som jag skriver om här på bloggen dvs. naturliga sätt att hjälpa barn med neuropsykiatriska symtom att må bättre.

 

Den går under namnet NATURLIGT – PODDEN. Där får du höra Anna och mig (Malin) prata om intressanta ämnen som alla syftar till att ge våra barn bättre förutsättningar att må sitt allra bästa och nå sin fulla potential.

Det finns även  möjlighet att ställa frågor samt komma med förslag på ämnen som du vill höra om i kommande avsnitt. Maila bara till malin@bioind.se

Du hittar podden på SoundCloud via länkar till respektive avsnitt nedan. Glöm inte att bli följare på Soundcloud så riskerar du inte att missa något avsnitt.

 

I det här avsnittet får du lära känna oss lite bättre. Vi delar med oss av  de saker som fungerat bäst på våra respektive barn och vilka våra   viktigaste lärdomar har varit. Vi pratar också om en mycket intressant studie på barn med autism som släpptes innan sommaren ( här hittar du mitt blogginlägg om den).

I avsnitt 2 zoomar vi in närmare på det som populärt kallas ”Autismdiet”. Men utöver de vanliga tipsen om mjölk och gluten så kommer även en massa info om andra allergener och typiska misstag och fällor som man kan råka ut för.

Lär dig mer om hur manuella terapier som kraniosakralterapi, osteopati och kiropraktik kan hjälpa barn med npf symtom. Vi delar med oss av våra erfarenheter och även en studie som finns på området.